Skip to main content
Δελτία Tύπου

Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, Επόμενη Πεζοπορία

Από 7 Δεκεμβρίου, 2016Χωρίς σχόλια

  

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Συμμετοχή & διοργάνωση πεζοπορίας
στις εκδηλώσεις του πευκοδάσους Πρίνας
 
          Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο  Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου  Νικολάου συμμετέχει στις  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ  ΠΡΙΝΑΣ, που διοργανώνουν ο  ΄Ομιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης  και  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρίνας,  με την συμμετοχή και  υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης,  του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, των Εθελοντών  Σαμαρειτών Αγίου Νικολάου και της  ομάδας διάσωσης Αγίου Νικολάου. 
          Η διοργάνωση του   1ου  Ημιμαραθώνιου Πευκοδάσους Πρίνας  περιλαμβάνει:
          Αγώνα δρόμου 21,1χλμ (4 x  5.275m)
          Αγώνα 600μ. μαθητών-τριών  Δημοτικού
          10χλμ πεζοπορία ή προπόνηση-τρέξιμο
          Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου συμμετέχει και διοργανώνει πεζοπορία (ανεξάρτητη από την πεζοπορία της εκδήλωσης) από τον Πύργο Καλού Χωριού ως την Πρίνα (Φαράγγι Κατσικαντάρας). Η διαδρομή έχει μήκος 6 χλμ. η εκτιμώμενη διάρκεια πεζοπορίας είναι  2,5 ώρες (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις) και θα διαρκέσει από τις 09:30 μέχρι 12:30. Πληροφορίες για την πεζοπορία: 6948040401 (Ανδρέας)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο (οδός Κ. Καραμανλή 24 S/M Βασιλόπουλου), στις 8:30 το πρωί της Κυριακής.
          Μετά την ολοκλήρωση των δράσεων της εκδήλωσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πρίνας θα προσφέρει κέρασμα τους συμμετέχοντες στο σχολείο του χωριού.
          Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης, τις δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες κλπ στο blog του Συλλόγου (pezopories.blogspot.gr)