Skip to main content
Δελτία Tύπου

Η ομάδα συμμαθητριών και οι φίλες τους προσέφεραν στον συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας

Από 5 Σεπτεμβρίου, 2017Χωρίς σχόλια

 

αφισα1 


Μια εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο, η γνωριμία με την κ. Αναστασία Μιγάδη-Ζερβού, η επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης, έδωσαν την αφορμή σε μια δυναμική παρέα γυναικών από το Ηράκλειο, προκειμένου ν΄αναλάβουν μία ακόμα στοχευμένη δράση -στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους – που ώς στόχο είχε την συγκέντρωση και διάθεση ειδών ένδυσης και καθημερινής χρήσης, σε μεμονωμένα άτομα αλλά και οικογένειες που δοκιμάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης. 

Η “Ομάδα Συμμαθητριών και οι φίλες τους”, με επικεφαλής την κ. Μάγια Βαρανάκη, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι (5/9) τον χώρο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσαν, υποσχόμενες ότι και μελλονντικά, επιθυμούν να παράσχουν την βοήθεια τους, σε κάθε κοινωνική δράση του δήμου.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας κ.κ. Ρένα Κυδωνάκη, Μαρία Γιακουμή (σύλλογος Καλαμπουρνιωτών Ηρακλείου), που συνέδραμαν ώστε να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν τα παραπάνω είδη – παρουσία και του δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού – παρουσίασαν την δράση που έχει αναλάβει μια πραγματικά όμορφη συντροφιά με κοινές αναφορές και ενδιαφέροντα, δηλώνοντας ότι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για τον συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας, μπορούν να συμβούν εκπληκτικά πράγματα !

Τις εκπροσώπους της ομάδας συνόδευσε ο κ. Γιώργος Γιακουμής, ενώ στην παραλαβή των παρεχομένων ειδών συμμετείχε ο κ. Κ. Παπαντωνάκης πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίου Νικολάου.