Skip to main content
Δελτία Tύπου

Ευχαριστήριο Τριήμερο Λόγου και Τέχνης – Νίκος Καζαντζάκης – 60 χρόνια

Από 25 Οκτωβρίου, 2017Χωρίς σχόλια

Ευχαριστήριο 

 

Τριήμερο Λόγου και Τέχνης 2017

Νίκος Καζαντζάκης – 60 χρόνια

 

Ευχαριστήριο

 

            Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές μας: την Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου και ιδιαιτέρως την κα Ανθούλα Ρουμπελάκη, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, τη Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ) και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο του τοπικού τμήματος κ. Γιάννη Ευαγγελινάκη.

            Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, καθηγητές, εισηγητές και ανθρώπους της τέχνης, οι οποίοι πλαισίωσαν, με το δικό τους τρόπο ο καθένας, το πρόγραμμα του Τριημέρου Λόγου και Τέχνης.

            Πίσω από τα φώτα, ευχαριστούμε τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Δατσέρη για τη διάθεση σκηνικού καθώς και την ΕΘΟΑΝ και ιδιαιτέρως τον κ. Μανόλη Σγουρό. Ευχαριστούμε επιπλέον τον ηχολήπτη κ. Μανώλη Λεμπιδάκη ο οποίος παρείχε τις υπηρεσίες του για τις πρόβες των θεατρικών αποσπασμάτων του Σαββάτου αφιλοκερδώς.

            Ευχαριστούμε την υπάλληλο μας κ. Αντωνία Καπαράκη η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της με ιδιαίτερο ζήλο ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί με επιτυχία το Τριήμερο Λόγου και Τέχνης. Ευχαριστούμε ακόμη τον κ. Νίκο Γεωργουλάκη για την ανιδιοτελή προσφορά του.

           Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας ΑΝΑΤΟΛΗ, Λατώ FM, 104,4FM, Fonien.gr, CNA News.

            Κλείνοντας, ευχαριστούμε το κοινό που παρευρέθηκε στο κινηματοθέατρο REX και στήριξε με την παρουσία του το Τριήμερο Λόγου και Τέχνης.