Skip to main content
Δελτία Tύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίου Νικολάου

Από 15 Δεκεμβρίου, 2019Χωρίς σχόλια


αφίσα


Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε σήμερα (14/12), η δράση αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίου Νικολάου, που οργάνωσαν από κοινού ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος, οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου  καθώς και το τμήμα νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η δράση αναπτύχθηκε σε έξι S/M της ευρύτερης περιοχής των  Ομίλων: Χαλκιαδάκη – Αριάδνη (Καβουσανός Δ & Κ / Μεθυμάκης Δ. Μηναδάκης Ι.), Φαιστός ( Μ. Πάγκαλος) στα οποία τοποθετήθηκαν “καλάθια αγάπης” ,όπου συγκεντρώθηκαν προϊόντα για την ενίσχυση των ωφελούμενων οικογενειών.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού κ. Θωμάς Χαριτάκης, ευχαρίστησε τους εθελοντές, τα S/M και τους πολίτες που στήριξαν την συγκεκριμένη δράση,  υπογραμμίζοντας την σημαντική συμβολή όλων των ευαισθητοποιημένων δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, με την συνδρομή των οποίων – τόνισε – καταφέρνουμε να βρισκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας, όχι μόνο τις ημέρες των εορτών, αλλά καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου.