Skip to main content
Δελτία Tύπου

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Από 12 Σεπτεμβρίου, 2022Χωρίς σχόλια

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 12/9/2022 αναφέρει :

“Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, σηματοδοτεί πάντα μια νέα αρχή για την εκπαιδευτική κοινότητα, ένα καινούριο ταξίδι με στόχους, όραμα και όνειρα για τη νέα γενιά και μαζί σηματοδοτεί ελπίδα και νέες προσδοκίες για ολόκληρη την κοινωνία.
Αυτή τη χρονιά, μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεκινούν μακριά απ’ τα προβλήματα και τους περιορισμούς που ανέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας. Τα σχολεία ανοίγουν σε συνθήκες ομαλότητας, με την ευχή και την προσδοκία όλων μας η επιδημιολογική εικόνα των επόμενων μηνών να μην παρουσιάσει σημάδια επιδείνωσης ώστε να μην ανατραπεί, με κανέναν τρόπο, η κανονικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, όλο το προηγούμενο διάστημα φρόντισε για την λειτουργική ετοιμότητα, την καθαριότητα και ασφάλεια των σχολικών μονάδων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Με σύμπνοια, πνεύμα συνεργασίας, εύχομαι να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, οι στόχοι της παιδαγωγικής διαδικασίας ,γιατί η Παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την ευημερία της κοινωνίας μας.
Στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι καλή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πίστη. Επίσης καλή πρόοδο στα παιδιά και ευόδωση όλων των προσπαθειών τους».

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Αντώνης