Skip to main content
Γραφείο ΤύπουΔελτία TύπουΑνακοινώσεις

Το θέμα της μόνιμης στέγασης του ΚΕΘΕΑ στον Άγιο Νικόλαο συζητήθηκε στη συνάντηση εκπροσώπων της μονάδας με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Από 3 Ιουνίου, 2024Χωρίς σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με κλιμάκιο του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «Αριάδνη» και συγκεκριμένα τον υπεύθυνο του το παραρτήματος Αγίου Νικολάου κ. Γιώργο Τρικοίλη και τον συνεργάτη του κ. Σκουλικάρη Μιχάλη συναντήθηκε (30/5) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης.

Συζητήθηκε πρωτίστως το κοινωνικό έργο της απεξάρτησης μέσω του «στεγνού» προγράμματος του ΚΕΘΕΑ και η αποτελεσματικότητά του σε σύγκριση με άλλου είδους δομές. Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της μόνιμης στέγασης του παραρτήματος του ΚΕΘΕΑ στον Άγιο Νικόλαο και της ανάγκης δημιουργίας ενός Πολυδύναμου Κέντρου στην περιοχή.

Το κλιμάκιο ζήτησε την βοήθεια του Δήμου προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα εξετάσει την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο δήμος σε νέα συνάντηση στο προσεχές μέλλον και τόνισε ότι «είναι σημαντική η ύπαρξη αυτής της δομής στον τόπο μας και ο δήμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός στο έργο αυτό για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων που απασχολεί και μέρος δημοτών μας με τις οικογένειές τους».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ