Skip to main content
Γραφείο ΤύπουΔελτία Tύπου

Εβδομάδα Περιβάλλοντος στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Από 5 Ιουνίου, 2024Χωρίς σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Με ποδηλατικές αλλά και ενημερωτικές δράσεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αγίου Νικολάου και ποδηλατοβόλτα στο Δημοτικό Κήπο Νεάπολης, ξεκίνησαν χθες οι «Μέρες Δράσεις για το Περιβάλλον» που οργανώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου (3-8/2024),με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των δημοτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3/6), ο Δήμος Αγίου Νικολάου, γιόρτασε την ημέρα αυτή, με δράσεις που καταδεικνύουν ότι η ποδηλασία, δεν είναι μια μορφή άσκησης αλλά ένας τρόπος ζωής που προσφέρει πολλά οφέλη, αλλά και  προκλήσεις στην καθημερινότητα μας.

Με αφορμή την αθρόα συμμετοχή δημοτών όλων των ηλικιών ο Δήμος ευχαριστεί την Τροχαία Αγίου Νικολάου, τη Σχολή Οδηγών Στεφανάκη & ΣΙΑ, την Εταιρεία του κ. Ορφανάκη για τα ποδήλατα και την χορηγία που προσέφερε, τις  εταιρείες Εμπορίας ποτών και αναψυκτικών «Σιγανός Α.Ε», το Βιβλιοπωλείο «ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ» καθώς και τους ποδηλατικούς ομίλους Αγίου Νικολάου (ΠΟΑΝ) και Νεάπολης (Δρήρος) για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη της διοργάνωσης.