Skip to main content
Δελτία Tύπου

Η γνώση είναι δύναμη. Μήνυμα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου για την ίδρυση εσπερινού ΓΕΛ

Από 9 Ιουλίου, 2024Χωρίς σχόλια

Mε αφορμή την ίδρυση νέας σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  στο Δήμο (Εσπερινό ΓΕΛ Αγίου Νικολάου) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου εξέφρασε την ικανοποίηση του δήμου για την εξέλιξη αυτή η οποία θα καλύψει πάγιες ανάγκες, δίνοντας την ευκαιρία σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε εργαζόμενους και άνεργους πολίτες που επιθυμούν ν΄ αποκτήσουν απολυτήριο Λυκείου  και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς το Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αθανάσιο Κατσαγκόλη για τις υπηρεσιακές ενέργειες στις οποίες προέβη για την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος.

«Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη μας γεμίζει χαρά – τόνισε – δεδομένου ότι ανταποκρίνεται στην επιθυμία των συμπολιτών ολόκληρου του δήμου.

Ζούμε σε μια εποχή στην οποία ισχύει όσο ποτέ άλλοτε ότι «η γνώση είναι δύναμη». Υποδεχόμαστε το Εσπερινό Λύκειο στον τόπο μας με ιδιαίτερη χαρά, δεδομένου ότι η λειτουργία της εκπαιδευτικής αυτής δομής προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί. Στηρίζουμε τους μαθητές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον κύκλο σπουδών του Εσπερινού ΓΕΛ λαμβάνοντας το απολυτήριο, τους επικροτούμε και τους ενθαρρύνουμε να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας».