Skip to main content
Δελτία TύπουΑνακοινώσεις

Διαβούλευση για τη νέα θέση της Λαϊκής Αγοράς Αγίου Νικολάου

Από 22 Ιουλίου, 2024Χωρίς σχόλια

Νέα προτεινόμενη θέση προς μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της πόλης του Αγίου Νικολάου με ανάπτυξη της επί των οδών Υγείας και Φ. Κόντογλου και επί των κοινοχρήστων χώρων Κ.Χ. 293 και Κ.Χ. 294 εντός της επέκτασης του σχεδίου πόλης Αγίου Νικολάου στην περιοχή πλησίον του σταθμού ΚΤΕΛ.

Συγκεκριμένα η προτεινόμενη θέση Λαϊκής Αγοράς της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου ξεκινά από την συμβολή της οδού Υγείας με την οδό Φ.Κοντογλου συνεχίζει στην οδό Υγείας και στα Κ.Χ. 293 και Κ.Χ. 294 και εκτείνεται στην οδό Φ.Κόντογλου μέχρι τη συμβολή της, ανατολικά με την οδό Λουί Παστέρ και δυτικά με την οδό Μάξιμου Ομολογητού. Η ακριβής θέση της αποτυπώνεται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Καταλαμβάνει εμβαδόν 2.461,26 μ² σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα.

Η νέα προτεινόμενη θέση Λαϊκής Αγοράς της πόλης του Άγιου Νικολάου μπορεί να περιλαμβάνει συνολικά εβδομήντα δύο (72) θέσεις από τις οποίες οι πενήντα τρείς (53) θέσεις ανήκουν σε Παραγωγούς, οι τέσσερις (4) θέσεις σε Εμπόρους του Διατροφικού τομέα και οι δέκα πέντε (15) θέσεις σε Εμπόρους Βιομηχανικών ειδών. Η διάταξη των θέσεων φαίνεται στη συνημμένη σχηματική αποτύπωση. Ειδικότερα : Οι θέσεις 3-19, 21-32 και 34-57 μπορούν να καταλαμβάνονται από παραγωγούς, και έχουν μήκος 3μ με διάδρομο μεταξύ τους 0,50μ. Οι θέσεις 1,2,20 και 33 μπορούν καταλαμβάνονται από εμπόρους του διατροφικού τομέα, και έχουν μήκος 6μ. Οι θέσεις 58-72 καταλαμβάνονται από εμπόρους βιομηχανικών ειδών, και έχουν μήκος 9μ.

Στo email: diavoulefsi@dimosagn.gr  μπορούν οι δημότες και οι κάτοικοι ευρύτερα να διατυπώσουν την γνώμη τους για την προτεινόμενη θέση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της Λαϊκής Αγοράς για την δημοτική κοινότητα Αγίου Νικολάου μέχρι την 19/8/2024.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ