Skip to main content
Δελτία Tύπου

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Από 27 Ιουλίου, 2024Χωρίς σχόλια

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία ενός νέου ελπιδοφόρου ξεκινήματος για όσα από τα παιδιά κατάφεραν να επιτύχουν, με αγώνα, προσήλωση, με επιμονή και υπομονή, να υπερκεράσουν τα όποια προβλήματα και τις αντιξοότητες και να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Ευχόμαστε σε όλους όσους πέτυχαν τους στόχους τους, καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους και σε εκείνους που δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, νέους στόχους, νέες μάχες, νέες ευκαιρίες, που θα οδηγήσουν, επιτυχώς, στην πολυπόθητη εκπλήρωση των ονείρων τους.

Το μέλλον ανήκει σε όλους τους νέους και τις νέες μας ισότιμα. Και σε αυτούς που πέρασαν την «πόρτα» των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν. Το δικαίωμα στην επιτυχία δεν είναι μονοδιάστατο ούτε αποκλειστικό. Παίρνει το σχήμα και την μορφή που κάθε παιδί θέλει να δώσει μέσα από την προσωπικότητα, το ταλέντο και  την επιθυμία του για δημιουργία.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να απευθύνω πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών, που συνέβαλαν με αποφασιστικότητα και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τα όνειρα και τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στους εκπαιδευτικούς που συμβάλουν πάντα με τρόπο ουσιαστικό στη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία.