Skip to main content
Δελτία Tύπου

Η συνέντευξη τύπου Ναυτικής εβδομάδας Αγίου Νικολάου – Θα δέσει πυραυλάκατος του Π/Ν στο λιμάνι της πόλης

Από 28 Αυγούστου, 2024Χωρίς σχόλια

Δεν είναι μία απλή αναβίωση της ναυτικής εβδομάδας στον Άγιο Νικόλαο είναι επί της ουσίας μία νέα σκέψη και προσέγγιση  μίας εκδήλωσης που τιμά τη θάλασσα τιμά το ναυταθλισμό την ναυτοσύνη και τις παραδόσεις τούτου του και θα εμπλουτίζεται από νέα αγωνίσματα και νέες τάσεις, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στα πλαίσια της έναρξης της ναυτικής εβδομάδας από το απόγευμα της πέμπτης 29 Αυγούστου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν από τις υπηρεσίες του δήμου τους αντιδημάρχους των πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου του σε εθελοντές του συλλόγους και τους φορείς.

Ήτανε μία δύσκολη περίοδος η προετοιμασία αυτών των εκδηλώσεων της προηγούμενους 2 μήνες αλλά πλέον τα έχουμε καταφέρει και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μία γιορτή της θάλασσας για τον τόπο μας είπε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντίμαχος για τα αθλητικά Γιώργος Ξένος και κάλεσε τους πάντες να παρακολουθήσουν τις επόμενες τέσσερις ημέρες των ναυταθλητικών δράσεων στο παραλιακό και όχι μόνο μέτωπο της πόλης του Αγίου Νικολάου. Ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Δημήτρης Αγαπητός καλωσόρισε την εκδήλωση και είπε ότι είναι τιμή για τον τόπο αυτή η προσπάθεια επαναδιοργάνωσης των συγκεκριμένων εκδηλώσεων της ναυτικής εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ είδηση από την συνέντευξη τύπου είναι η παρουσία στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου το πλοίου του πολεμικού ναυτικού πυραυλάκατος Γρηγορόπουλος όπου θα δέσει στο λιμάνι της πόλης το πρωί το Σαββάτου και θα είναι επισκέψιμη από το κοινό.

Σημείωση για συντάκτες: τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αθλητικών Δήμου Αγίου Νικολάου,  Γιώργος Ξένος 6937120627

fb: https://www.facebook.com/agiosnikolaosnauticalweek

instagram: https://www.instagram.com/agiosnikolaosnauticalweek/

https://www.youtube.com/@AgiosNikolaosNauticalWeek