Skip to main content
Δελτία Tύπου

Παρουσίαση εικονικών επιχειρήσεων και τελετή βράβευσης 1ο Summer camp επιχειρηματικότητας Δήμου Αγίου Νικολάου

Από 25 Σεπτεμβρίου, 2024Χωρίς σχόλια

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου με την υποστήριξη  του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του προγράμματος «1ο  SUMMER CAMP ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ, ηλικίας 15- 19 ετών».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος υπογραμμίζουν οι διοργανωτές, γίναμε δέκτες της καινοτομίας – του ταλέντου και του επιχειρηματικού πνεύματος των νέων του Δήμου μας.

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν όλα εκείνα τα εφόδια (διαλέξεις από καθηγητές του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., επισκέψεις σε τοπικές επιχειρήσεις, κατ’ ιδίαν συζητήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής) έτσι ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε «πραγματικότητα», αξιοποιώντας τη φαντασία και δημιουργικότητα τους.

Το πρώτο εγχείρημα κρίνετε ιδιαιτέρως ικανοποιητικό και ενισχύει την πεποίθηση ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να  διαμορφώσουν το μέλλον της επιχειρηματικότητας.

Οι ομιλητές – καθηγητές που συμμετείχαν ήταν οι:

Βασσάκης Κωνσταντίνος, Τριχάς Νικόλαος, Φανουργιάκης Ιωάννης, Αρακαδάκης Γεώργιος και Οικονομίδου – Οικονόμου Άννα,

ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους : Προκοπάκη Ιωάννη (Πρόεδρος Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου), Καρτέρη Σταύρο (Τραπεζικό Στέλεχος, Πρώην Πρόεδρος ΟΕΕ-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης), Πεδιαδίτη Μανούσο (Επιχειρηματία), Μακριδάκη Μαρία (Υπεύθυνη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Προώθησης Καινοτομίας – Ινστιτούτο Πληροφορικής ΙΤΕ),Μαμουνάκη Ιωάννη (Πληροφορικό, PhD- Δημ. Υπάλληλο του Δήμου Αγίου Νικολάου).

Η παρουσίαση των εικονικών επιχειρήσεων και η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:30 μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου InterContinental Crete, an IHG Hotel, στον Άγιο Νικόλαο.