Skip to main content
Δελτία Tύπου

AGIOS NIKOLAOS on SUP – ICF SUP WORLD CUP 2024 : Εντυπωσιακή Πρώτη Ημέρα Αγώνων

Από 1 Οκτωβρίου, 2024Χωρίς σχόλια

Η πρώτη ημέρα του AGIOS NIKOLAOS on SUP – ICF SUP WORLD CUP 2024 ολοκληρώθηκε – Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου – με το αγώνισμα του Technical. Με συνολικά 170 συμμετέχοντες από 17 διαφορετικές χώρες, το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Technical open MEN

Στο πρώτο heat των αντρών, οι Doukas Phaedon (Ελλάδα), Ewer Blue (Ηνωμένο Βασίλειο), Andrii Kraitor (Βουλγαρία), Jinvresse Boris (Γαλλία), Majdan Mikolaj (Πολωνία) και Alberti Filippo (Ιταλία) κέρδισαν τις πολυπόθητες θέσεις για τον τελικό.

Στο δεύτερο heat, οι τρεις Έλληνες αθλητές Αναστάσιος ΤσουρήςΝικόλαος Μαλεκάκης και Βασίλης Σαμιώτης διατήρησαν ξεκάθαρο προβάδισμα, και πέρασαν στον τελικό μαζί με τον Korobov Vadim από τη Λιθουανία, τον Denis Stignei από τη Ρουμανία και τον Αλέξανδρο Πράπα.

Τεχνικός Τελικός Ανδρών

Στον τελικό των αντρών, ο αγώνας είχε πολλές ανακατατάξεις με τον Andrey Kraitor να οδηγεί στον πρώτο γύρο το “τρενάκι” των αθλητών. Ωστόσο, μετά από αλλεπάλληλες πτώσεις έμεινε πίσω με αποτέλεσμα ο 23χρονος Ewer Blue από το Ηνωμένο Βασίλειο να τερματίσει 1ος.

Ο Φαίδων Δούκας, ενώ στον 1ο γύρο ήταν 2ος, δεν άντεξε στην πίεση του Αναστάσιου Τσουρή και του Ewer Blue, τερματίζοντας 3ος. Ο Τσουρής παρά τους τραυματισμούς του την περασμένη περίοδο, κατάφερε να επιστρέψει δυνατός και να κατακτήσει τη 2η θέση.


Technical open WOMEN

Στο πρώτο heat των γυναικών, η Alonso Frey Alba από την Ισπανία, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο sprint, κέρδισε ξεκάθαρα την 1η θέση, ενώ η Κυριακή Λογοθέτη εξασφάλισε τη 2η θέση με δυνατή εμφάνιση. Η Daria Zaitseva και η Ελένη Βάι συμπλήρωσαν τις θέσεις στον τελικό.

Στο δεύτερο heat, οι Αμερικανίδα Paris Katniss και οι Ελληνίδες Νάνσυ ΚαραΐνδρουΜαρία Παναγή και Κατερίνα Λαντζανάκη κέρδισαν τις θέσεις για τον τελικό.

Τεχνικός Τελικός Γυναικών

Στις γυναίκες, η Alba Alonso Frey από την Ισπανία, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο sprint, απέδειξε γιατί είναι κορυφαία αθλήτρια, κερδίζοντας άνετα τον τελικό οδηγώντας εξ αρχής τον αγώνα.

Η Paris Katniss από τις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ ήταν 2η, στο τέλος του 1ου κύκλου, δέχτηκε “επίθεση” από τη Λογοθέτη η οποία την προσπέρασε στην προτελευταία σημαδούρα αφήνοντας την στην 3η θέση.

Η Κυριακή Λογοθέτη από την Ελλάδα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο technical νεανίδων, διατήρησε τη θέση της μέχρι το τέλος και τερμάτισε 2η.

Η Νάνσυ Καραΐνδρου με αλλεπάλληλες επιθέσεις προς την Paris Katniss, προσπάθησε να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο, ωστόσο τερμάτισε τέταρτη.

Η πρώτη ημέρα αγώνων προσέφερε δυνατές στιγμές και κορυφαίες επιδόσεις, με τον ανταγωνισμό να εντείνεται ενόψει της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες εδώ: https://my.esportevents.gr/listmenu.php?id=20240059

 

🔴 Παρακολουθήστε τη δράση της ημέρας στο live video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=YeTySdUDgEo